Karriere

Har du et solidt grundlag, vi kan bygge videre på?

Er du geolog, geoteknisk ingeniør, miljøingeniør eller boretekniker?

Og kunne du tænke dig en alsidig og fagligt udfordrende hverdag i en geoteknisk virksomhed i vækst, hvor tonen er uformel, og hvor der sjældent er langt fra tanke til handling?

Så er Andreasen & Hvidberg et godt bud på din næste arbejdsplads. Vi er en af de mest erfarne geotekniske virksomheder i Nordjylland og tilbyder topmoderne faciliteter i et nybygget domicil fra 2019, stærk faglig sparring og gode muligheder for efteruddannelse – samt en god frokostordning, frisk frugt og kaffe ad libitum.

Lyder det interessant? Send os en uopfordret ansøgning med dit CV til karriere@aogh.dk

 

Tæt på fremtidens geotekniske specialister

Andreasen & Hvidberg samarbejder løbende med studerende fra Aalborg Universitet om ph.d.-projekter, specialer og semesteropgaver.

Det gør vi, fordi vi har Europas bedste ingeniøruniversitet i baghaven og ser det som en vigtig opgave at støtte op om et tæt samarbejde mellem universitet og erhvervsliv. På den måde bidrager vi til at uddanne fremtidens geoteknikere og miljøspecialister – og samtidig får vi en hel masse retur i form af nye input og inspiration til at udvikle vores egen faglighed.

Er du studerende, og kan du bruge os som sparringspartner i din uddannelse? Så kontakt os på karriere@aogh.dk

Vi søger en civilingeniør i geoteknik til beregninger og dimensionering

Er du uddannet civilingeniør i geoteknik, og har du interesse for FEM beregninger og dimensionering af afstivningskonstruktioner og pæle til alle former for bygge- og anlægsarbejder? Så er det dig, vi leder efter!

Vi er altid på udkig efter nye folk

Du er altid velkommen til at søge uopfordret.

Vi er blandt Nordjyllands største uafhængige geotekniske virksomheder og er foretrukken samarbejdspartner for en bred vifte af kunder - skal vi også hjælpe dig?

Svenstrup Bane Alle 15
9230 Svenstrup J
CVR-nr.: 36943815