Geoteknik

Fundament skrue

Fundering med skruepæle

Fundering på skruepæle er det bæredygtige valg, hvor de traditionelle CO2 tunge stribefundamenter erstattes af skruepæle, som er en hurtig, sikker og grøn byggeløsning. Hos Andreasen & Hvidberg er vi specialister i fundering på skruepæle. Vi står derfor klar til at assistere med de korrekte jordbundsundersøgelser, og herefter dimensionering af skruepæle i enhver form for bygge- og anlægsarbejde, uanset om det drejer sig om midlertidige eller permanente konstruktioner. Med vores ekspertise og avancerede udstyr og designværktøjer sikrer vi, at arbejdet med skruefundamenter udføres i overensstemmelse med de nyeste standarder og gældende normer.

Et fundament på skruepæle er ideel i mange byggescenarier. Ved ujævnt terræn, områder med blødbund eller steder med begrænset adgang, såsom tætbefolkede byområder, er skruefundamenter en praktisk løsning.

En fleksibel løsning i bygge- og anlægsarbejde

Et fundament på skruer er desuden at foretrække i miljøsensitive områder, hvor der er begrænsninger for jordarbejde, eller det vil være økonomisk tungt at bortskaffe den forurenede jord. Skruefundamenter forstyrrer nemlig det omkringliggende miljø mindre end traditionelle metoder, og derudover er der en stor CO2 besparelse ved valg af skruepæle som funderingsløsning.

Vores erfarne hold af geotekniske specialister kan hjælpe med at identificere den optimale placering og dybde for skruepælene for at sikre din stabilitet og holdbarhed i projektet. Vi benytter de nyeste teknologier og designværktøjer for at sikre, at vores løsninger opfylder dine specifikke krav og forventninger til fundamenter og miljøet.

Vi er din geotekniske ekspert i Jylland

Som eksperter i geoteknik har vi en omfattende erfaring med at arbejde i hele Jylland og forstår de unikke jordbetingelser og geotekniske udfordringer, der kan opstå i området. Vores mål er altid at levere skræddersyede og pålidelige løsninger, der sikrer succes for vores kunder. Hvad end det drejer sig om boligbyggeri, infrastrukturprojekter eller industrielle anlægsarbejder, kan vi være din pålidelige partner for dimensionering af skruepæle.

Svenstrup Bane Alle 15
9230 Svenstrup J
CVR-nr.: 36943815