Grøn omstilling i verdens udsatte områder

Andreasen & Hvidberg støtter PlanBørnefonden med et sponsorat målrettet klima og grøn omstilling. Det giver god mening for en virksomhed, hvor verdensmålene står højt på dagsordenen.

Klimaforandringerne er en kendsgerning og rammer allerhårdest i verdens mest udsatte områder. Derfor har Andreasen & Hvidberg valgt at støtte PlanBørnefonden i deres indsats for at skabe en bedre fremtid for de børn og unge, der er hårdest ramt.

Hos Andreasen & Hvidberg står socialt ansvar højt på dagsordenen, og virksomheden vil gerne gøre en indsats for at begrænse konsekvenserne af klimaforandringerne ude i verden. Derfor er donationerne til PlanBørnefonden målrettet projekter hvor vi kan hjælpe unge mennesker med at få en uddannelse inden for klima og miljø, som er områder vi selv har fokus på.

– Vi vil gerne være med til at fremme mulighederne for uddannelse af børn og kvinder i udviklingslandene. Det gør vi bedst, når vi samarbejder og støtter op om de gode initiativer, der allerede i dag skaber positiv forandring. Som privat sponsor har jeg i mere end 20 år fulgt PlanBørnefonden tæt, og derfor ved jeg også, at vores donation vil bidrage til vigtige og langsigtede indsatser, som imødekommer FN’s Verdensmål, siger direktør Jens Jakob Porsmose fra Andreasen & Hvidberg.

Bæredygtige vaner, grønne jobs og adgang til vand

PlanBørnefonden arbejder for at skabe vedvarende klima- og miljøvenlige løsninger sammen med dem, der er hårdest ramt. Fonden arbejder eksempelvis med børn i Kenya, så de i en tidlig alder kan tilegne sig bæredygtige vaner, der gavner naturen. Fonden arbejder også for at få flere kvinder i grønne jobs som eksempelvis biavlere, solcelleteknikere eller inden for landbruget.

En stor del af PlanBørnefondens indsats handler også om at sikre, at flere mennesker i Udviklingslande får adgang til vand og teknologier som kan vedligeholde vandforsyningen. Det sker eksempelvis i samarbejde med Poul Due Jensens Fond (Grundfos Fonden), som har bidraget til at sikre rent vand til flere end 74.000 mennesker i 21 landsbyer i det centrale Togo i Vestafrika. Det gør en enorm forskel, idet næsten 80 procent af befolkningen i Togo mangler adgang til håndvask med vand og sæbe. I projektet er der etableret soldrevne vandsystemer, familie- og skolelatriner. Sideløbende er lokale blevet undervist i vedligeholdelse og brug af systemerne.

Vil I også være med til at gøre en forskel for verdens mest udsatte kvinder og børn? 

Læs mere om mulighederne for partnerskaber med PlanBørnefonden her: https://planbornefonden.dk/virksomheder/

Vi er blandt Nordjyllands største uafhængige geotekniske virksomheder og er foretrukken samarbejdspartner for en bred vifte af kunder - skal vi også hjælpe dig?

Svenstrup Bane Alle 15
9230 Svenstrup J
CVR-nr.: 36943815