Cold Hawaii-boringer kræver erfarne folk og specialgrej

Andreasen & Hvidberg sendte borerig og formænd på opgave ude i Limfjorden som led i Cold Hawaii Inland-projektet i Thy.

Thisted Kommune vil udnytte det stærke Cold Hawaii-brand til at skabe sammenhæng mellem det vilde Vesterhav og de mere rolige vande i Limfjorden. Det sker med projektet Cold Hawaii Inland, hvor der investeres over 70 mio. kr. i at bygge nye, spændende vand- og friluftsaktiviteter på nordvestsiden af Limfjorden fra Doverodde til Thisted Bredning.

Andreasen & Hvidberg har stor erfaring med borearbejde til vands og vandt udbuddet af geotekniske ydelser i forbindelse med forberedelserne til de nye faciliteter. Opgaven bestod i at foretage 22 boringer i ned til 20 meters dybde, heraf fire boringer fra en gyngende jack-up flåde ude i Limfjorden, hvor forholdene er markant mere udfordrende end inde på land.

{

Alt skal være gennemtænkt til mindste detalje, når vi arbejder ude på vandet...

A1 Consult / Thisted Kommune

Cold Hawaii Inland

2020

Geotekniske boringer

Jens Jakob Porsmose
Direktør, ingeniør, geotekniker
33 60 85 07
jjp@aogh.dk

– Alt skal være gennemtænkt til mindste detalje, når vi arbejder ude på vandet. Sammenlignet med boringer på land er det et langt større økonomisk og logistisk setup, så du sejler ikke bare lige ind efter ekstra grej, hvis du mangler noget. Det er en opgave, der kræver slidstærkt grej og fremfor alt et boreteam, der har erfaring med at boringer i frit vandspejl, siger direktør Jens Jakob Porsmose fra Andreasen & Hvidberg.

Løst upåklageligt i forhold til kvalitet og tidsplan

Andreasen & Hvidberg har på Cold Hawaii Inland-projektet arbejdet for det rådgivende ingeniørfirma A1 Consult, som har stået for koordinering af de geotekniske undersøgelser på vegne af Thisted Kommune.

{

Vi kender Andreasen & Hvidberg som en god og konstruktiv samarbejdspartner med kapacitet og formåen til at varetage opgaver som denne...

De to firmaer har tidligere samarbejdet om projekter som Fjord Lines nye terminal i Hirtshals og ombygningen af havnekonstruktionen ved Spritfabrikkerne i Aalborg. For A1 Consult var det derfor nærliggende at pege på Andreasen & Hvidberg som en af aktørerne til udbuddet af Cold Hawaii Inland. 

– Vi kender Andreasen & Hvidberg som en god og konstruktiv samarbejdspartner med kapacitet og formåen til at varetage opgaver som denne. De leverer erfaringsmæssigt et kvalitetsmæssigt godt stykke arbejde, og det har de også gjort her, hvor opgaven er løst upåklageligt i forhold til kvalitet og tidsplan, siger projektleder Jonas Ammitzbøll Kristensen fra A1 Consult. 

Vi er blandt Nordjyllands største uafhængige geotekniske virksomheder og er foretrukken samarbejdspartner for en bred vifte af kunder - skal vi også hjælpe dig?

Svenstrup Bane Alle 15
9230 Svenstrup J
CVR-nr.: 36943815