Boreformand eller boremedhjælper (mand/kvinde) søges til Andreasen & Hvidbergs Drillteam

Andreasen & Hvidberg søger en boreformand eller boremedhjælper, som har lyst til på sigt at blive boreformand. Du bliver en del af en sund virksomhed, hvor vi oplever vækst og har et godt socialt sammenhold. 

Jobbet garanterer frisk luft i al slags vejr, da man arbejder udenfor året rundt. Vi har alle typer af borerigge, og vi stiller passende udstyr til rådighed. Som boreformand arbejder man primært alene, men når opgaverne kræver det, vil der være 2 mand på riggene, en boreformand og en boremedhjælper. I oplæringsperioden vil du blive tilknyttet en erfaren boreformand, og der er altid mulighed for at vende problemstillinger i teamet af boreformænd eller med dine øvrige kollegaer. 

Du bliver en del af vores dygtige Drillteam, som udfører borearbejde fra korte miljøboringer til 45 m dybe geotekniske boringer, hvor kvaliteten er i højsædet. 

Boreformand eller boremedhjælper

Søg stillingen

Dine arbejdsopgaver

Du foretager afsætning/indmåling af boringer med GPS-udstyr, betjening af ledningsøger, maskinboringer – primært geotekniske boringer, CPT-forsøg og evt. kranboringer. Du kan forvente stor variation i opgaverne og terrænet, du arbejder i. Du får en spændende arbejdsdag, du selv kan præge, og har du interesse for geologi er det en fordel. 

Derudover består dine opgaver i at: 

  • Samarbejde med vores geologer, ingeniører og kontorteam

  • Vedligeholde boreudstyr. 

  • Udvikle nye arbejdsmetoder samt tilretning af udstyr.

  • Perioder hvor man ligger ude 

Vi tilbyder 

Som boreformand/boremedhjælper får du en høj grad af frihed under ansvar og adgang til et tæt samspil med kvalificerede kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Mulighed for at arbejde med det nyeste udstyr inden for borerigge og nørde med maskiner og teknik. Derudover tilbyder vi gode løn- og ansættelsesforhold.

Dine kompetencer 

Vi søger en medarbejder, der er fagligt uddannet, og hvis du ikke allerede er boreformand, så gerne med baggrund inden for landbruget eller en håndværkeruddannelse såsom struktør, mekaniker, brolægger, tømrer eller lignende. 

Du skal trives med udendørs arbejde og at arbejde selvstændigt. Du skal kunne træffe beslutninger på egen hånd og søge råd, når det er nødvendigt. Følgende udsagn passer godt på dig: 

  • Du har erfaring med hydraulisk udstyr, lastbiler og eventuelt kraner 
  • Du er i besiddelse af et borecertifikat, eller er interesseret i at opnå et 
  • Du har lyst til at lære nyt gennem sidemandsoplæring
  • Du har kørekort til lastbil 

Det er en fordel, hvis du har: 

  • CE/CE1 og/eller BE Kørekort, Krancertifikat, Truckcertifikat 
  • Interesse for geologi 

Om virksomheden 

Andreasen & Hvidberg er blandt Nordjyllands førende geotekniske virksomheder. Vi løser geo- og miljøtekniske opgaver, såsom borearbejde, jordbundsundersøgelser, miljøundersøgelser, dimensionering, samt design og rådgivning indenfor det miljø- og geotekniske fagområde. Borearbejde er første led i vores fødekæde, og derved udgør det kernen i vores virksomhed.  

Du bedes sende din ansøgning og CV til boreteamleder og salgsansvarlig Jesper Ø. Pedersen på mail jop@aogh.dk, som også kan besvare spørgsmål på tlf. 98143200. Stillingen skal besættes hurtigst muligt. 

Ansøgningsfrist er torsdag den 15. august 2024, men ansøgninger vil blive besvaret løbende. 

 

Vi er blandt Nordjyllands største uafhængige geotekniske virksomheder og er foretrukken samarbejdspartner for en bred vifte af kunder - skal vi også hjælpe dig?

Svenstrup Bane Alle 15
9230 Svenstrup J
CVR-nr.: 36943815