Praktisk og struktureret laboratorieassistent søges til virksomhed i vækst

Kunne du tænke dig en nyoprettet og varieret stilling i jordlaboratoriet hos en af Nordjyllands førende geotekniske rådgivningsvirksomheder? Kan du lide en hverdag, hvor variationen og bredden på opgaverne er stor og en blanding mellem praktik/forsøg, datadokumentation og andet forefaldende arbejde? Kunne du tænke dig, at arbejde i en virksomhed, hvor der er et stærkt socialt sammenhold? Så læs videre nedenfor… 

Vær med til at sikre vores fortsatte succes

Andreasen & Hvidberg A/S er inde i en positiv udvikling og får større og flere opgaver. Vi er netop flyttet til nyt domicil i Svenstrup, hvor vi har fået endnu mere plads til at udvide vores forretning. Guldbrandsen & Lythje ApS søger på vores vegne derfor en praktisk laboratorieassistent til at indgå i jordteamet. I jobbet er det vigtigt, at du har lyst til at arbejde både selvstændigt og sammen med dine kolleger i jordlaboratoriet. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer.

Det får du

Du får en varieret og selvstændig hverdag i samspil med højt kvalificerede kolleger. Kulturen er kendetegnet ved respekt for hinanden og en stor grad af hjælpsomhed i hverdagen i en uhøjtidelig omgangstone. Da vi selv vil forestå oplæringen, kan du også selv være med til at forme stillingen.

Jobbet

Formålet med ansættelsen er, at effektivisere jordlaboratoriet så geologerne kan nå at håndtere flere prøver i hverdagen og dermed servicere kunderne hurtigere. Her bliver du en vigtig brik og kollega for geologerne. Din hverdag vil bl.a. indeholde:
 • Sortering og klargøring af jordprøver til jordprøvebeskrivelser
 • Indskrive jordprøvebeskrivelser i GeoGis mens de bliver bedømt af en geolog (erfaring med programmet er ikke nødvendigt, men det gør ikke noget, at du er hurtig på tasterne)
 • Ansvar for opbevaring af prøver på jordlageret
 • Oprydning og rengøring af jordlaboratoriet
 • Pakning og forsendelse af miljøprøver til analyselaboratoriet
 • Udførelse af klassifikationsforsøg i jordlaboratoriet
 • Diverse praktiske ad hoc opgaver

Hvem er du?

Du skal kunne se dig selv i en uformel organisation, hvor du både får en praktisk rolle i jordlaboratoriet samt et ansvar for at dokumentere det geologiske arbejde. Åbenhed og nysgerrighed kendetegner dig, og du har fokus på det gode samarbejde. Det er vigtigt, at du kan kommunikere både skriftligt og mundtligt på en god og tydelig måde. Du er hurtig på tasterne, og kommer på banen med initiativer, forbedringsforslag og optimeringspunkter for virksomheden. Hvis du har interesse for geologi, miljø og natur er det en fordel. Du er:
 • Måske ufaglært, kontorassistent, laborant eller måske noget helt andet
 • Struktureret og god til at koordinere
 • Jordbunden og tager ansvar
 • Arbejdsom og fleksibel
 • Pålidelig og ordentlig i alle sammenhænge
 • Ikke for fin til at holde laboratoriet rent og ryddeligt
 • Har gyldigt kørekort

Virksomheden

Andreasen & Hvidberg A/S er stiftet i 1968, og er i dag blandt Nordjyllands førende geotekniske rådgivningsvirksomheder. Med base i Svenstrup dækker vi hele Nordjylland, og med vores store bredde i faggrupper – ingeniører, geologer, naturgeografer, laboranter, miljøteknikere, boreformænd, tekniske assistenter – kan vi rådgive i såvel simple som komplekse opgaver indenfor fundering og miljø. Læs mere på www.aogh.dk

Spørgsmål

Har du spørgsmål, kan du ringe til Lise Guldbrandsen på tlf. 2067 6757 eller Dan Lythje på tlf. 9384 8449. Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende. Søg stillingen via linket til højre i annoncen.
Vi glæder os til at høre fra dig.