Vi søger en erfaren miljøingeniør

Brænder du for miljøvurderinger og -redegørelser? Har du solid erfaring inden for området? Trives du i en uformel organisation, hvor man tager ansvar for kunderne, opgaverne og hinanden? Så har vi måske jobbet til dig.

Vær med til at sikre en fortsat succes

Andreasen & Hvidberg A/S er inde i en positiv udvikling og får større og mere komplekse opgaver. Virksomheden søger derfor en miljøingeniør med interesse og erfaring inden for miljøområdet. I jobbet forventes det, at man tager ansvar og kan arbejde selvstændigt og dermed bidrage til at sikre den fortsatte succes for Andreasen og Hvidberg A/S og deres kunder.

Det får du

Du får en varieret hverdag i samspil med højt kvalificerede kolleger, samarbejdspartnere og kunder. Du kommer til at arbejde med et bredt felt af miljøopgaver og får en stor berøringsflade og faglige udfordringer. Virksomheden er kendetegnet ved et innovativt miljø med en flad organisation med hurtige beslutningsgange, et godt socialt sammenhold og en uhøjtidelig omgangstone. Du får gode muligheder for at få indflydelse på din faglige udvikling og du vil opleve tværfaglig sparring med højt kvalificerede kollegaer.

Jobbet

Din primære arbejdsopgaver vil være:

 • Feltarbejde og prøveudtagning
 • Udarbejdelse af miljøhistoriske redegørelser
 • Udførelse og afrapportering af indledende og afgrænsende forureningsundersøgelser
 • Udarbejdelse af risikovurderinger og JAGG-beregninger
 • Udførelse af miljøtilsyn
 • Jordhåndtering
 • Udarbejdelse af §8 og §19 ansøgninger mv.

Hvem er du?

Den rette kandidat er sandsynligvis miljø- eller kemiingeniør med 5-10 års erfaring inden for miljøområdet og har et højt fagligt niveau. Du kan arbejde struktureret, selvstændigt og resultatorienteret også under tidspres. Desuden er du:

 • Stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation og formidling
 • Nysgerrig og tager initiativ
 • Ansvarsfuld og ansvarsbevidst
 • Team player
 • Arbejdsom
 • Pålidelig
 • God til at skabe relationer til kunder, samarbejdspartnere og kolleger
 • I stand til at fokusere på både kvalitet og kvantitet i den rette balance
 • Vant til at arbejde under tidspres

Virksomheden

Andreasen & Hvidberg A/S er stiftet i 1968 med en stærk forankring i Nord- og Midtjylland, hvor firmaet yder rådgivning i forbindelse med jordbunds- og forureningsundersøgelser. Virksomheden bygger på faglighed og dialog omkring løsninger med kunderne.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, kan du ringe til Seniorkonsulent Christian Thrane på 22 78 39 11. Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende.